Házirend

Házirendünk célja, hogy a szükséges információk birtokában nyugodt, kellemes pihenést biztosítsunk és elkerüljük az esetleges félreértéseket.

A HÁZIREND a hotelben tartózkodó valamennyi vendégre vonatkozik!

1. Állatok

A hotelbe háziállatot TILOS bevinni a higiénia betarthatósága miatt! Megértésüket előre köszönjük!

2. Berendezés

Kérjük a hotel épületeit, eszközeit és berendezéseit rendeltetésszerűen használni, a tűz- és balesetvédelmi szabályokat betartani. A hotelben található berendezési tárgyakat TILOS átrendezni.

A hotel nem vállal felelősséget a nem rendeltetésszerű használatból adódó esetleges anyagi károkért vagy balesetekért.

A szállás területén okozott kárt a károkozó vagy annak törvényes képviselője köteles megtéríteni!

3. Dohányzás (elektromos és hagyományos) / Alkohol 

A hotelben, valamint a szobák erkélyén is dohányozni, füstölőt használni TILOS!

A kertben dohányzásra kijelölt helyek: a kiépített tűzrakóhely környéke, a hotel előtti parkoló. Szíveskedjenek a dohányzást ezekre a helyekre korlátozni, továbbá a hamutartót használni!

A fenti szabály megsértése, be nem tartása esetén, hotelünk 30.000 Ft-ot számít fel kártérítésként!

A hotelben 18 éven aluli vendégek szeszes italt nem fogyaszthatnak!

Az erősen ittas személyeket személyzetünk nem köteles kiszolgálni! Hotelünk fenntartja a jogot arra, hogy ezen szolgáltatást megtagadja!

4. Egyéb

A vendégek nyugalmának biztosítása érdekében, a hotelben TILOS hangoskodni este 22:00 óra és reggel 08:00 óra között!

A hotel fenntartja a jogot, hogy botrányos viselkedés, a házirendet be nem tartó vendégeket nem fogadja, illetve a hotel területéről azonnali hatállyal kitiltja.

Felhívjuk figyelmét, hogy a hotelnek nem áll módjában felelősséget vállalni és kártérítést fizetni az önhibáján kívül történt eseményekből eredő károkért (természeti katasztrófa, jégeső, tűz, áramszünet).

5. Érkezés és elutazás

A szobák az érkezés napján 15:00 órától foglalhatóak el. Érkezéskor kérjük kedves vendégeiket, hogy a szobákat elutazás napján 10 óráig elhagyni szíveskedjenek.

A szobák elhagyásakor az ablakok és ajtók zárására kérjük fokozottan figyeljenek! A hotel végleges elhagyásakor a szoba kulcsát, valamint a TV távirányítóját le kell adni a recepción!

A kulcs elvesztése esetén a vendégnek kötelező azt haladéktalanul jelezni és annak árát, illetve a zár cseréjét a szállásadónak megtéríteni!

6. értékek

A hotel területére behozott személyes értéktárgyakat (ékszer, telefon, laptop, stb.), valamint a parkolóban álló gépjárművek biztonságáért felelősséget nem vállalunk!

A talált tárgyakat kérjük leadni a Housekeeping vezetőjének vagy a recepciónak! Az itt felejtett tárgyakat a hotelnek nem áll módjában semmilyen úton visszaküldeni.

Személyes, vagy meghatalmazás útján átvehető a recepción!

7. étkezés/étterem

Kérjük étkezésre az étterem helyiségét használja.

Az étteremben CSAK megfelelő ruházatban lehet megjelenni, a nem odaillő ruházat viselése esetén az étterem és a hotel jogosult a vendéget kitiltani!

8. Fürdőbe átjárás / fürdőzés

Amennyiben szobáját elhagyja, MINDEN ESETBEN a villanyt szíveskedjen lekapcsolni, a légkondicionálót kikapcsolni, az ablakot becsukni.

Amennyiben a fürdőben bármilyen betegséget elkap, balesetet szenved, azt haladéktalanul az ott dolgozó kollégák fele jelezze. Amennyiben ezt elmulasztja, később reklamációnak helye nincs!

9. Fürdőköpeny

Itt tartózkodás alatt 3 naponta cserélünk fürdőköpenyt. Amennyiben ennél többször tart erre igényt, úgy felár megfizetése esetén kicseréljük, melynek ára 1.000 Ft / fő / alkalom.

10. kert

Kérjük ügyeljenek a környezet, valamint a növények épségére!

Ne szemeteljenek!

11. Gyógyászati kezelések / masszázs

A recepció által kiadott kezelési időpontokra való meg nem jelenés esetén (pl: masszázs), a szolgáltatás elvesztődik. Új időpont kérésre csak a teljes ár megfizetése mellett van lehetőség.

Amennyiben bármilyen kezelés allergiás reakciót vált ki a vendégből, és nem jelentkezik azonnal a gyógyászat vagy a hotel recepcióján, úgy utólagosan a hotelt felelősség nem terheli!

12. látogatók fogadása

A hotel szobáit a foglalásban szereplő számú vendég veheti igénybe!

A szállásadó jogosult – előzetes bejelentés nélkül – ellenőrizni, hogy a szálláshelyen a fizetett létszámban tartózkodnak-e a vendégek.

A hotelben a vendégeknek a recepcióval történő egyeztetés után van lehetőségük látogatók fogadására, kizárólag a közösségi helységekben!

A megbeszélt időponton túl maradó látogatóknak a mindenkori szállásdíj kerül felszámolásra!

13. parkolás

Kérjük, hogy autóikkal úgy parkoljanak le, hogy azzal más személyek mozgását, illetve parkolását ne korlátozzák!

14. szemét elhelyezése

Kérjük ügyeljenek a rendre és tisztaságra!

A háztartási szemét gyűjtése a szobákban található szemetesben lehetséges. Ha ezek megtelnek, kérjük szíveskedjen jelezni housekeepinges kollégáinknak.

15. Törölköző

Itt tartózkodás alatt 3 naponta cserélünk törölközőt. Amennyiben ennél többször tart erre igényt, úgy felár megfizetése esetén kicseréljük, melynek ára 1.000 Ft / fő / alkalom.

16. Wellness/sóbarlang

Wellness használata SZIGORÚAN FÜRDŐRUHÁBAN lehetséges!

A sóbarlang CSAK az oda kihelyezett cipővédő felhúzásával látogatható!

A helységekbe étel / ital be NEM vihető!

Ezen szabályok megszegése azonnali kitiltást von maga után!

17. 18 év alatti vendégek a szállodában

18 éven aluli vendég csak cselekvőképes személy felügyelete mellett foglalhat szobát.  A 18 éven aluli vendég épségéért, magatartásáért, károkozásáért a szülő, vagy az a cselekvőképes személy felelős, akinek kíséretében érkezett.

18 év alatti személy a szálloda területén nem fogyaszthat alkoholt, nem dohányozhat és elektromos cigarettát sem használhat. Ezen előírások betartásáért a 18 év alatti felügyeletét ellátó cselekvőképes személy köteles gondoskodni.

Cselekvőképes személy felügyelete nélkül a szobában, illetve a Wellness részlegben 10 éven aluli személy nem tartózkodhat egyedül.

Nem cselekvőképes személy önállóan nem köthet szerződést a szállodával, és nem jogszerű, ha egyedül veszi igénybe a szálloda szállásszolgáltatását.

18. betegségek, bőrproblémák

Nem vehető igénybe a hotel wellness részlege, a masszázs szolgáltatás és a Flexum&SPA szolgáltatása az alábbiakban felsorolt esetekben:

  • lázas-, gyomor-, bélrendszeri betegség
  • fertőzőbőrbetegség
  • görcsös állapot
  • eszméletvesztéssel járó betegség,
  • nagy kiterjedésű kóros vagy váladékozó, nyílt seb,
  • alkoholos és/vagy kábítószeres befolyásoltság
  • vagy bódító hatású gyógyszer hatása alatt

Amennyiben itt tartózkodása esetén bármilyen probléma felmerül, kérjük haladéktalanul jelezze a hotel recepcióján / értesítse a hotel vezetőségét. Utólagos reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

Megértésüket köszönjük!

Jó pihenést kívánunk Önnek!

Kedves Vendégeink!

A hotel privát wellness részlegén található szauna felújítás miatt átmenetileg nem üzemel. Az átalakítás ideje alatt a Flexum Thermal & Spa-ban található szaunavilág használata ingyenes! Bővebb információ a recepción kérhető!

A kellemetlenségért elnézést kérünk!