Aktív kikapcsolódás

legjobb ajánlat

Ha az Ön számára is elképzelhetetlen, hogy aktív kikapcsolódás nélkül tölti el a pihenését, jó helyen jár! A Thermal Hotel Mosonmagyaróvár vendégei számos lehetőség közül választhatnak, ha a nálunk töltött idő során mozgásra, kirándulásra és kalandokra is vágynak. 

Flexum Thermal&Spa

A hotel közvetlen szomszédságában található Flexum Thermal&Spa jelenleg hét – állandóan üzemelő- különböző vízhőfokú medencével, hatalmas zöld terekkel, impozáns belső pihenőkkel, számtalan napozóággyal, étteremmel és büfékkel várja vendégeinket.
2020 tavaszán átadásra kerültek továbbá az új, minden igényt kielégítő gyógymedencék (Arany és Ezüst medencék) – Európa TOP 5 egyik legjobb hatásfokú gyógyvizével.
A termálfürdőben megnyílt a családok és gyerekek számára kialakított interaktív játékpark -Spray park- , gyermekmedence és bébimedence, melyek időszakosan a melegben üzemelnek. 

Vendégeink számára korlátlan, térítésmentes belépést biztosítunk a Flexum Thermal&Spa termálfürdőbe, szaunahasználattal.

Kerékpár bérlés

Vendégeinknek lehetősége van kerékpárt bérelni, hogy két keréken is felfedezhessék Mosonmagyaróvárt és a varázslatos Szigetközt! A városból elindulva Győrig egy szinte teljes egészében kiépített, 38km hosszú kerékpárút vezet, amely áthalad a Szigetköz falvain. Az útvonalról érdemes kitérőket tenni, hiszen az árvízvédelmi töltés mögött csodálatos dunai látkép várja Önt. Ha csak rövidebb utat tervez, Halásziból induljon el Dunasziget irányába. A falu rengeteg természeti szépséggel, különleges helyekkel várja a látogatókat. Ide kattintva számos egyéb, kerékpárral megközelíthető úti célt talál.

Malom Cafe

A hoteltől néhány perc sétára található Malom Cafe kávékülönlegességekkel, fantasztikus étlappal és hetente megújuló ebédajánlattal várja a vendégeket. Az étterem a város egyik legrégebbi épületében kapott helyett, az egykori főhercegi malomban, amely 1648 óta működött.

Malom Placc

A Malom Cafenak helyet adó főhercegi malom épület udvarában 2021. augusztusában került kialakításra Mosonmagyaróvár legújabb rendezvényhelyszíne, a MalomPlacc. A Stílusos Vidéki Éttermiséggel együttműködve az év során számos gasztro- és kézműves rendezvény várja a látogatókat.

Futura

Magyarország legnagyobb tudományos játszóháza egy 300 éves műemlék magtárban – ez a FUTURA. Itt felfedezheti a négy őselem – a Víz, a Föld, a Levegő és a Tűz – titkait, a Szigetköz növény- és állatvilágát. 

ELÉG BÁTOR VAGY?
Próbáld ki, sétálj át a függőhídon!

ELBŰVÖLNEK A TECHNIKAI ÚJDONSÁGOK?
Játssz az Okos homokozóval!

VERSENYEZNÉL EGYET?
Pattanjatok az áramot termelő szobakerékpárok nyergébe, és indulhat a futam!

Pancsoljatok együtt a beltéri vizes játszótéren, szórakozzatok a hangokkal, fényekkel!

Fedezzétek fel a közel 300 éves magtárépület négyszintes tudományos játszóházát, a négy őselem – a Víz, a Föld, a Levegő és a Tűz – titkait, a Szigetköz növény- és állatvilágát.

LENYŰGÖZNÉD A CSALÁDOT?
Vegyetek részt a csillagászati előadáson, a látványos kísérleti bemutatón, és a Tesla transzformátor bemutatón.

A FUTURÁBA ROSSZ IDŐBEN IS ELINDULHATSZ!

 A “Pocok világ” beltéri játszótér izgalmas játszóhely, melynek témája a talaj titokzatos és rejtett világa, mászókával, búvóhelyekkel, csúszdával, vakondjárattal, hangyabáb ringató labdafürdővel, hangyaboly járatokkal és óriás pókhálóval.

Vízi kikapcsolódás

Vízi túrák

Nem csak két keréken, hanem akár kenuval, vagy sárkányhajóval is felfedezhetik a várost, illetve a Szigetközt. A kenutúrával és a hajókirándulással kapcsolatban bővebb információt a recepción kérhetnek! A túrák szervezését és lebonyolítását a Lajta Vízitúra végzi.

Sétahajózás a Szigetközben

A vadregényes szigetközi tájat a halászi Party Csárda sétahajóival is megismerhetik, ami páratlan élményt kínál az egész család számára!

További információkat és árakat a Party Csárda weboldalán találhatnak.

SUP-pal a Szigetközben

A hagyományos vízi járművökön kívül már SUP-pal is bebarangolhatják a Szigetközt. 

Tökéletes választás vízi túrához, kardió edzéshez, vagy akár meditáláshoz, jógához.

Miért jó a SUP?

  •  csendes, nem zavarja az élővilágot
  • rendkívül természetközeli, akár ülve, térdelve, vagy állva is használható
  • egész család számára remek kikapcsolódás
  • tökéletes aktív sportolási lehetőség


További információkat és árakat a SUP bérlés – Szigetköz weboldalon találhatnak.

Szigetközi Lelke Pálinkaház - kóstoló

A Szigetközi Lelke Pálinkaház egész évben várja a pálinka szerelmeseit látványfőzéssel egybekötött  pálinka kóstolóra Dunakilitin. 

Kóstoló termükben 10 főtől 50 főig van lehetőség  családi, baráti, céges rendezvények lebonyolítására. A pálinka kóstoló mellé igény szerint étkezést is biztosítanak.

Bejelentkezés és időpont egyeztetés feltétlenül szükséges, melyet a Szigetköz Lelke Pálinkaház weboldalán talál!

Dunakiliti duzzasztómű

Mosonmagyaróvártól kicsivel több, mint 10 km-re páratlan látványt nyújt Dunakilitin a fodrozódó víztömeg a duzzasztómű hídjáról. Ideális program gyermekes családok számára, amely ingyenesen látogatható.

A közelben fekszik a szigetközi flóra és fauna kiserdei tanösvény, illetve a nyugalom szigetének megtestesítője, a Millenium Tölgyfa.

Ajánlatkérés

Kedves Vendégeink!

A hotel privát wellness részlegén található szauna felújítás miatt átmenetileg nem üzemel. Az átalakítás ideje alatt a Flexum Thermal & Spa-ban található szaunavilág használata ingyenes! Bővebb információ a recepción kérhető!

A kellemetlenségért elnézést kérünk!