Reggeli

a legfontosabb étkezés

A reggeli a nap legfontosabb étkezése. Az, hogy mit eszünk reggelire, nagy mértékben meghatározza az aznapi energiaszintünket. A Thermal Hotel vendégei gondosan összeválogatott reggeli kívánatból választhatnak maguknak, hogy igazán jól indulhassanak a nálunk töltött reggelek.

A reggelit minden nap 7:00-10:00 óra között szolgáljuk fel svédasztalos formában.

A Thermal Hotel reggeli kínálata

Hideg ételek:
Mindig friss, változatos fehér és barna pékáru. Sós és édes péksütemények naponta változó kínálattal, toast, gabonapelyhek, müzlik, friss zöldségek és gyümölcsök, joghurt, vaj, lekvárok, méz, sajtok, felvágottak.

Meleg, reggeli ételek:
Virsli, kolbász, rántották, omlettek választható feltéttel (sonkás, hagymás, szalonnás stb.). 

Reggeli italok:
Hideg, meleg tej, kakaó, széles  kávé kínálat , hagyományos- és gyümölcs ízesítésű teák, Rauch  gyümölcslevek, ásványvíz (savas és mentes).

Vendégeink különleges kéréseinek is igyekszünk eleget tenni, ehhez azonban előzetes egyeztetés szükséges (pl. gluténmentes termékek, cukormentes termékek).

Kérjük foglaláskor jelezzék igényeiket, hogy be tudjuk szerezni azokat a reggeli összetevőket, amelyekre szükségük van és ami a standard kínálatunkban esetleg nem szerepel.

A Thermal Hotel éttermi kínálata

Éttermünk változatos, minden igényt kielégítő ételkínálattal várja kedves Vendégeit.

Gazdag és bőséges választékú svédasztalos vacsorázási lehetőséget biztosítunk.

Vendégeink különleges kéréseinek is igyekszünk eleget tenni, ehhez azonban előzetes egyeztetés szükséges (pl. gluténmentes termékek, cukormentes termékek).

Kérjük foglaláskor jelezzék igényeiket, hogy be tudjuk szerezni azokat az összetevőket, amelyekre szükségük van és ami a standard kínálatunkban esetleg nem szerepel.

Ajánlatkérés

Kedves Vendégeink!

A hotel privát wellness részlegén található szauna felújítás miatt átmenetileg nem üzemel. Az átalakítás ideje alatt a Flexum Thermal & Spa-ban található szaunavilág használata ingyenes! Bővebb információ a recepción kérhető!

A kellemetlenségért elnézést kérünk!